Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2013 09:28 - Защо някои успяват в МЛМ, а други не?
Автор: anhira Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1200 Коментари: 0 Гласове:
1



Продуктите и възможността са на разположение на всички дистрибутори, и все пак не всички успяват. Третият елемент, важен за успеха, са хората! Най-голямото предизвикателство и ключът към успеха и дълголетието в МЛМ е в набирането на колкото се може повече лидери и активни членове на вашата група, и поддържането на тяхната активност.

Ентусиазмът: Хората имат емоции, затова е много важно да разбираме човешката психология, особено това, от какво може да се запали всеки човек. А най-важно е самите вие да се запалите и да поддържате огъня в себе си. Ентусиазмът е непременно условие за успеха на всяко едно начинание. Успехът идва само тогава, когато човек страстно обикне това, което прави, и е убеден, че си струва да се занимава с него.

Вашето защо: Като начало, припомнете си защо сте се включили в бизнеса. Дали за да помагате на хората чрез продуктите и възможността? Или за да сте сред съмишленици? Или за да се развиете като личност и да помогнете на познатите си да се развиват? Или за да печелите повече пари, работейки в удобно за вас време? Само ако си дадете сметка за това, ще можете да се изпълните с въодушевление. А то ще ви дава сили да преследвате целите си и да преодолявате пречките, заради които напускат повечето хора.

Как набирате хора: Всяка организация, която трябва да расте, се занимава с набиране на нови хора. В това няма нищо лошо – така правят църквите, партиите, вузовете и фирмите. Важното е как ВИЕ ще набирате хората, които ви трябват. Вие сте благодарни за ползите от МЛМ (по-добро здраве, повече време за семейството, по-високи доходи, личен растеж, гъвкаво работно време, възможност да помагате на другите и т.н). Ето защо можете да предлагате тази възможност като ценен подарък.

Вербуване с благодарност: Споделяйки своята възможност, вие предлагате нещо ценно, което много ви е помогнало, и което може да помогне на всеки. Следователно вие не досаждате на хората, не ги безпокоите, не им натрапвате нищо – вие им предлагате много ценен подарък! Дали ще го приемат или не, те сами трябва да решат. Това, че някои може да не приемат подаръка ви, не означава, че те отхвърлят самите вас. Решението им е свързано с тях, а не с вас. Продължавайте да раздавате подаръци – от благодарност!

Как да поддържаме активността на хората, които вече сме включили? Хората напускат, когато се срещнат с трудности, негативност, отхвърляне, подигравки и други удари върху тяхната психика. Трябва да признаем, че такива елементи са неизбежни, и да научим своите хора как да ги приемат. И успяващите хора понякога имат негативни мисли и чувства, но те са обучени да се справят с негативните състояния, вместо да се оставят на негативността да ги управлява. Ето защо е много важно да знаем кои са тези емоционални пречки, които застрашават бизнеса и живота на хората, и как да се справяме с тях.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anhira
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 67469
Постинги: 28
Коментари: 3
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930