Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2013 09:24 - Умствена нагласа за успех – отличителни черти на развития ум
Автор: anhira Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1350 Коментари: 0 Гласове:
1



Подобното привлича себеподобно
Така че, ако искаме повече, отколкото имаме днес, трябва да станем повече, отколкото сме днес. За да привличаме успешни лидери, самите ние трябва да сме такива. Но как да станем успешни лидери? Много просто – като се научим да мислим като такива.

Посредствените хора
За посредствените хора комфортът е цар. Те посрещат враждебно всяко нещо, което застрашава безметежното им съществуване и е свързано с усилия. Ето защо някои кандидати се ядосват, ако им предложите МЛМ. Враждебността и агресивността са просто следствие – причината е в посредствеността. Посредственият ум поставя на първо място такива ценности като сигурност, безопасност и предсказуема рутина (всеки ден едно и също). И кои сте вие, че да предлагате еднопосочен билет към свободата и възможност за живот, какъвто не са и сънували? В посредствения ум е вкоренено вярването, че оскъдицата е нещо нормално и за цял живот. Те искат игра без риск, и даже самата мисъл да подложат на съмнение това вярване е достатъчна за да създаде буря от негодувание в ума им.

Мислете за това как мислите вие
Живеем във времена на бурни промени – много по-бързи от когато и да било. За да се задържим на върха и да преуспяваме, трябва постоянно да усъвършенстваме начина си на мислене. Ерата на информацията приключва – сега настъпва ерата на ума, и успяват тези, чиито умове са най-добри и устойчиви. Затова главната задача е да разширяваме съзнанието си и да усъвършенстваме мисленето си, навиците си и философията си.

Разлики между посредствения и развития ум

Развитият ум Посредственият ум
твори се конкурира
мисли как да подобри живота – своя и на другите негативни мисли и ниско самочувствие
умее да се справя с риска избягва риска
живее в обективната действителност живее в илюзии
излиза извън зоната на комфорт обича комфорта и не си дава зор
нагласа за изобилие нагласа “дано спечеля от лотарията”
съзнава, че безопасността не съществува копнее за безопасност
жертва сигурността заради растежа жертва растежа заради сигурността
действа от позициите на любов и изобилие се мотивира от страх и оскъдица
се фокусира на “да бъдеш” се фокусира на “да имаш”
осъзнава своята отговорност се възприема като жертва

Кои качества притежава вашият ум?
Не се отчайвайте, ако мислите като посредствените хора – вие сте в мнозинството! Повечето хора са израсли и възпитани в страх, липса и ограничения. Точно това им пречи да включват велики мислители в групата си. Подобното привлича подобно. Посредствените хора привличат посредствени хора. Развитите умове се отблъскват от умове, които излъчват страх и оскъдица. Ето защо колкото повече успяваме, толкова по-лесно ни се удава всичко. Успехът увеличава увереността ни, започваме да излъчваме любов и изобилие, и това привлича развитите умове.

Решението е просто
Обещайте си още днес да оставите в миналото посредственото мислене. Тръгнете напред към по-високо ниво на съзнание. Усъвършенствайте мисленето си като промените начина, по който говорите на себе си и другите. Постоянно се питайте дали говорите езика на любовта и изобилието, или говорите езика на страха и оскъдицата. Внимавайте за всяка дума, която излиза от устата ви – дали тя ви приближава към изобилието, или към оскъдицата? Правете това 30 дни, и ще направите прехода към състоянието характерно за всеки развит ум. Ще разберете, че умът ви работи по-добре тогава, когато започнете да привличате в бизнеса шампиони. и да привличате успеха, който вие и вашата организация заслужавате.

Рецепта за успех в МЛМ
Показвайте бизнеса и приемайте решенията на хората. Следвайте лидера. Поддържайте връзката. Гледайте тези, които вървят натам, накъдето и вие сте тръгнали. Не се занимавайте с тези, които не успяват или нищо не правят. Не позволявайте на миналото си и емоциите си да ви пречат.  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anhira
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 67183
Постинги: 28
Коментари: 3
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930